februari, 2022

19feb21:0023:00Jesper Lindell Band INSTÄLLD

Mer

Information

INSTÄLLD / FLYTTAD TILL OBESTÄMT DATUM
På grund av den rådande situationen med snabb smittspridning, tvingas vi ställa in/flytta samtliga arrangemang under januari och februari. Avvakta besked om nya datum, kommer så snart läget klarnar!
Jesper Lindell är mitt i en intensiv artonmånaders-period med en rad singlar och inte mindre än två album. Hans musik är en catchy hybrid av blue eyed soul och jordnära klassisk rock, som övertygar stort och som utan tvekan ger mersmak.
Jesper Lindells debutsingel »Moving Slow« från 2017 blev en omedelbar framgång (guldplatta!) och har idag streamats nästan fem miljoner gånger. Med denna singel och den därpå följande EPn etablerades även Jespers samarbete med First Aid Kit-familjen, ett samarbete som fortsatte med First Aid Kits hyllade Leonard Cohen-hyllning på Dramaten, nu aktuell på skiva.
Efter diverse skivbolagsproblem kom det hyllade debutalbumet »Everyday Dreams« kom 2019 och innehåll bland annat radiofavoriterna »Whatever Happens« och »Stormy Waters«. Albumet släpptes även internationellt och fick bland annat lysande kritik i amerikansk media.

Tid

(Lördag) 21:00 - 23:00 CET

Plats

Folk å Rock

Lilla torg 4, 211 34, Malmö

X